2015 m. birželio 7 d., sekmadienis

Sumuštiniai su jautiena





Dar viena užkandžių idėja.




Indiška Naan duona
Agurkas
Vyšniniai pomidorai
Tartar padažas
Mėsa:
Jautiena, pjaustyta juostelėmis
Aitriosios paprikos milteliai
Sojų padažas
Cukrus
Sezamų aliejus kepimui

Jautieną, pjaustytą juostelėmis, ištrinkite aitriosios paprikos milteliais ir apšlakstykite sojų padažu. Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų, suberkite valgomąjį šaukštą cukraus (išbarstykite per visą keptuvę), tada sudėkite jautieną. Kepkite kelias minutes, apverskite ir atsidėkite mėsą į šoną.
Naan duoną suvilgykite vandeniu ir kiškite kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę. Duonai paskrudus, ištraukite ir perkirpkite žirklėmis pusiau. Vieną pusę plonai patepkite Tartar padažu (aš naudojau pirktinį, bet tai majonezas su smulkintais marinuotais agurkėliais), dėkite jautienos ir pjaustytų agurkų su pomidorais. Uždenkite likusia duonos puse ir valgykite.
Toks visiškas kultūrų mišinys, bet labai skanu.



 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą